Nellen Smoothies

Welkom bij Nellen Smoothies

De leukste smoothie- en pancake bar van Brabant! Gelegen in het hartje van Den Bosch. In onze prachtige en gezellige bar bieden wij een breed assortiment aan, met gezonde en verse smoothies, shakes, juices, wellness shots, proteïne wafels en pancakes, lekkere gezonde taartjes en zoetigheden en natuurlijk niet te vergeten, overheerlijke koffie. Alles vers en met liefde voor je bereidt.

Wij gebruiken verse “healthy” producten. Alle smoothies, shakes, juices, shots en pancakes worden ter plekke bereid. Er is altijd een keuze om de smoothies in high protein te verkrijgen. De proteïne poeders die wij gebruiken zijn van hoge kwaliteit en met weinig tot geen toevoegingen. Ook voor veganisten en mensen met een lactose intolerantie kunnen wij een heerlijke smoothie, shake of pancake maken.

Wij serveren naast de smoothies ook heerlijke koffie en thee in diverse soorten en smaken. Zo kun je bij ons ook een lekkere espresso, choco koffie of een munt thee krijgen.

Wij staan voor een “healthy lifestyle” en vinden dat er in een goed voedingspatroon genoeg eiwitten, goede koolhydraten, goede vetten en zo weinig mogelijke suikers in voor moeten komen. Dit is dan ook de basis van al onze dranken en gerechten.

Bij veel van onze gerechten vermelden we het geschatte aantal calorieën. Zo weet je precies wat je binnen krijgt.

Bij ons ben je altijd welkom om heerlijk te ontbijten, lunchen of even een smoothie of koffie on-to-go te scoren. Ons personeel zal je ten allen tijde vriendelijk en met veel aandacht helpen.

Nieuwgierig naar onze menukaart?

Klik hieronder om te zien wat voor lekkers we allemaal te bieden hebben: