Het corona virus laatste nieuws

Hier willen we het laatste nieuws omtrent de ontwikkelingen van het virus en de impact op de sportschool voor jullie bijhouden.

 

Sportscholen moeten dicht vanaf zondag 15 maart 18:00 en wij moeten daar helaas gehoor aan geven.

https://www.nu.nl/279650/video/de-belangrijkste-momenten-uit-de-toespraak-van-rutte.html

16-03-2020

Hoe kun je nu toch lekker aan je doelen werken, ondanks dat de sportscholen gesloten zijn?

We zullen iedere dag een home workout uploaden naar onze app en communitie, zodat jullie lekker thuis ook kunnen blijven bewegen. Daarnaast zijn we aan het kijken of we iets kunnen doen met buiten trainen/bootcamp achtig.

 

Daarnaast is het ook wel eens goed dat sporten niet voor lief genomen kan worden. Nu het ons wordt onthouden/afgenomen, zullen velen ervaren hoe graag ze eigenlijk sporten. Gebruik dat als motivatie voor de komende periode.

01-04-2020

Lieve leden,
Dinsdagavond is bekend geworden dat de maatregelingen nog minimaal tot en met 28 april aanhouden. Heel pijnlijk en frustrerend om te horen als ondernemers, want we willen jullie niets liever dan een plek bieden waar jullie lekker bezig kunnen zijn met jullie vitaliteit, maar gezien de ernst van de situatie is het overmacht en moeten we kijken hoe we er het beste van kunnen maken binnen de kaders die geschetst zijn.

Allereerst willen we jullie vragen om begrip voor de situatie en om er rekening mee te houden dat wij jullie steun hard nodig hebben, zonder jullie bestaat de sportschool niet. Dus hopen we jullie allemaal weer positief, enthousiast en energiek te zien, zodra de maatregelingen versoepeld worden.

Daarnaast willen we jullie graag tegemoet komen omdat jullie nu 6 weken betalen voor onze dienst waar geen gebruik van gemaakt kan worden.

We willen iedereen de waarde van die 6 weken lidmaatschap terug geven in de vorm van een gratis periode aan het einde van je looptijd van je abonnement of je mag de waarde verzilveren om er personal training(en) van ons te krijgen.

We hebben nog de vraag uitstaan, maar we denken/hopen dat we vanaf volgende week wel de personal trainingen mogen aanbieden, zolang we ons aan de voorwaarden houden (1,5 meter uit elkaar en niemand mag ziek naar binnen).

We hopen dat we hiermee, plus de thuis trainschemas die we voor jullie maken we jullie allemaal enthousiast, fit en vitaal kunnen houden en we vanaf mei weer langzaam ons oude leventje kunnen oppakken.

Iedereen bedankt voor het begrip, sterkte in de situatie en bij vragen/opmerkingen bal/mail even of laat hieronder een bericht achter, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Sportieve groet,

03-04-2020

Nieuws!
Vanaf volgende week gaan we personal trainingen met jullie inplannen!

We bieden verschillende opties om de leden te compenseren:
1) Je kunt een voucher krijgen om aan het einde van je contract nog 6 weken gratis te sporten
2) Je kunt een voucher krijgen ter waarde van je 6 weken contributie en deze inwisselen voor personal trainingen in de komende weken
3) Verschillende leden hebben aangegeven het bedrag te willen sponsoren, voor het voortbestaan van de gym, HEEEEEL erg bedankt daarvoor!

We hebben jullie heel hard nodig en horen graag welke optie jullie kiezen. Wanneer je vanaf volgende week een personal training wilt, stuur even een mail naar info@studionellensports.nl.

Leden mogen los van de compensatie dus ook gewoon extra (betaalde) personal trainingen inplannen, er zullen maximaal 4 leden tegelijk aan het trainen zijn en we zullen alles extra extra schoon houden voor jullie.

Sportieve groet,

06-04-2020 Nieuwsbrief aan de leden

Beste leden,

In verband met de aanhoudende maatregelingen, hebben we de volgende constructie voor jullie bedacht:

Allereerst is belangrijk om te weten, dat je dus EN de credits behoudt waar je voor hebt betaald EN daarnaast dus ook de waarde van je abonnementsgeld kunt verzilveren:

1) Gratis periode sporten: Je kunt een voucher krijgen om aan het einde van je contract nog 6 weken gratis te sporten.

2) Schenking/sponsering: verschillende leden hebben aangegeven het bedrag te willen sponsoren, voor het voortbestaan van de gym, HEEEEEL erg bedankt daarvoor!

IEDEREEN heeft sowieso recht op zijn/haar opgebouwde credits, dus bvb met een silver abonnement is 6 weken x 2 credits per week = 12 extra credits opgespaard, die je naar eigen inzicht extra kunt inzetten, vanaf dat we onze deuren weer openen.