Voeding en trainschema’s

 

Diëten is voor vele mensen zwaar en het is onnodig. Een dieet is per definitie kortstondig, na verloop van tijd vervalt men weer terug in oude gewoontes. Die oude gewoontes moeten dus worden aangepakt, niet tijdelijk maar op een manier dat het zonder (teveel) moeite een nieuw ritme en dus een nieuwe gewoonte wordt.

Of je nu de nodige kilogrammen wilt kwijtraken zonder naar de sportschool te moeten of met lichamelijke ongemakken leeft (ziekte, allergieën, kwaaltjes), voeding is de sleutel! Met onze op maat gemaakte voedingsschema’s, gebaseerd op onze kennis en jarenlange ervaring in voeding en sport, kunnen wij iedereen op weg helpen naar dat nieuwe ritme.

Wij berekenen de schema’s persoonlijk, waar ook je dagritme en speciale wensen (wat eet je graag en lust je helemaal niet) in meegenomen wordt, er zijn zoveel wegen naar Rome! We zijn geen voorstander van crash diëten, maar willen de natuurlijke stofwisseling zo hoog mogelijk houden, zodat je op gezonde wijze op een gezond gewicht komt.

Naast de voedingsschema’s bieden we ook op maat gemaakte train/bewegingsschema’s. Of je nu herstellende bent van een blessure, je oude figuur terug wilt of juist je droom figuur wilt bereiken, alles valt of staat met de trainingen en bewegingen, uiteraard in combinatie met het voedingsritme.

Mail voor meer informatie of een vrijblijvende offerte naar: info@studionellensports.nl.

Of neem een kijkje in onze webshop.