VITALITEIT DE SLEUTEL VAN HET GEZONDE WERKEN

Vitale medewerkers dragen bij aan een fitte en gezonde organisatie. Gezonde en fitte medewerkers zijn betere medewerkers, omdat ze simpelweg beter presteren. Het energieniveau neemt toe, de productiviteit stijgt en de medewerkers zijn scherper. Daarbij heeft een gezonde medewerker minder last van stress en is minder vaak ziek en daarmee bespaart u circa € 2.000 euro per week (per medewerker) ziekteverzuim. Het loont als werknemer daarom altijd om een gezonde levensstijl van uw medewerkers te stimuleren. Zeker als u daarmee langdurig ziekte of burn-out kan voorkomen.

Hoge verwachtingen van klanten, spanning in de werk/privé balans, duurzame inzetbaarheid en kostendruk? Constante prestaties op topniveau zijn alleen mogelijk als vitaliteit binnen de organisatie voldoende aandacht heeft en medewerkers goed gefaciliteerd worden om hun vitaliteit te managen.  Voordelen van een vitaliteitsprogramma zijn:

  • Hogere productiviteit
  • Betere sfeer op de werkvloer
  • Lagere bedrijfskosten
  • Inzichtelijk maken vitaliteit/gezondheid medewerkers
  • Imagoverbetering
  • Programma kan op locatie worden uitgevoerd

s u als werkgever de onderneming vitaal, gezond en fit wilt maken, bent u bij FitCompany4U aan het juiste adres voor ondersteuning op gebied van coaching, vitaliteit workshops en groepstrainingen. U kunt als werkgever kan altijd rekenen op professionele en persoonlijke ondersteuning tijdens het traject.

We bieden verschillende producten:

Wilt u uw onderneming vitaal, gezond en fit maken? Bij Nellensports bent u aan het juiste adres voor ondersteuning op gebied van coaching, vitaliteit workshops en groepstrainingen. U kunt altijd rekenen op professionele en persoonlijke ondersteuning tijdens het traject.

 22007652_1395836493847188_4189641394550888934_n

Geïnteresseerd in een vitaliteits-, levensstijl- of gezondheidsprogramma voor op het werk?

Vul onderstaande formulier in voor contact, meer informatie of een offerte op maat:

Contactgegevens

Nellensports

Adres:
Vughterstraat 130 – 140
5211GM Den Bosch

E-mail:
info@nellensports.com

Kamer van Koophandel:
69810583

BTW nummer:
NL858021407B01

Stuur ons een bericht

Fields marked with an * are required